Läser in...

Annonsera på Klicket.seÄr Klicket ett bra sätt att nå dina kunder på?

Självklart! Hör av dig till oss på Klicket, så hjälper vi dig att enkelt komma igång!

 

Klicket erbjuder följande annonstyper:

 

Andra får gärna vara störst. Vi nöjer oss med att vara bäst.

Samma enkla värderingar varje dag
För att vara en tuff utmanare på den digitala fordonsmarknaden, behövs inga flashiga kontor på dyra adresser. Däremot ska vi hålla ned kostnader mot kund, ta bort krångliga och onödiga led. Lägga all vår energi på att spara din. Utveckla nya träffsäkra tjänster som överträffar alla dina förväntningar.
 
Vi vill utmana och utmanas varje dag
Klicket ska utmana de etablerade aktörerna på den digitala fordonsmarknaden. Förbättra fordonsbranscherna genom lägre annonspriser, bättre villkor och snabbare produktutveckling. 

Vi bryr oss varje dag
Utan bindningstider behöver vi vara bäst för våra kunder varje dag, inte bara en gång per år. Genom att kontinuerligt utmana oss själva och utvecklas vill vi leverera en tjänst i världsklass för våra kunder.

Vi utvecklar varje dag
Klicket ska leda utvecklingen på den digitala fordonsmarknaden. För att lyckas ska vi vara snabba på den feedback vi får från kunder och av varandra. Våga testa nytt, våga misslyckas och våga ifrågasätta. Allt för att utveckla en ännu bättre tjänst.
 
Engagemang varje dag.
Engagemang är ledordet. Vi är på tårna – ständigt för att utvecklas och bli ännu bättre. Vi håller kundens affär i fokus. Varje dag. Året runt.
 

Varför Klicket?

Klicket.se tar upp konkurrensen med fordonsmarknadens "Goliat".
Visionen med Klicket.se är att förbättra villkoren för Sveriges köpare och säljare av fordon genom ökad konkurrens - vilket bidrar till lägre annonspriser, bättre avtalsvillkor och högre produktkvalitet. Många önskar ett bra komplement till dagens etablerade aktörer, och där ser vi en möjlighet att vara med och påverka med Klicket.

"De senaste åren har det skapats en monopolartad situation på den digitala fordonsmarknaden." - skriver Alltomhusbilen.se.
Läs mer: Alla vinner på konkurrens »
 

Produkter

Intresserad av Klickets produkter för fordonsbranschen?
Är du fordonshandlare och är intresserad av vilka produkter vi kan erbjuda er?
- Kul att höra! Besök vår produktsida här, så berättar vi mer!

Besök Klickets produktsajt för fordonsföretag här »

 

Läs mer: ✅ Helhetslösning: Våra Produkter för Bil- och Fordonshandlar