Läser in...
Klicket.se - Sveriges träffsäkraste fordonssajt!

Varmt välkommen till Klicket.se
På Klicket hittar du enkelt bland tiotusentals fordon från Sveriges fordonshandlare och privatpersoner.

Sveriges träffsäkraste fordonssajt
Med Klicket har vi skapat ett nytt, spetsigt och effektivt säljverktyg. En prisvärd sök- och säljtjänst för både företag och privatpersoner samt för alla typer av fordon. På köpet fick vi Sveriges träffsäkraste fordonssajt.

Vi väljer ut kunderna du drömmer om
Klicket är sök- och säljtjänsten som förenklar och ökar träffsäkerheten på alla dina fordon till salu - både på Klicket.se, din egna hemsida och i utställningshallen.

Känn dig trygg med Klicket
När du använder dig av Klicket kan du känna dig trygg med att vi gör allt för våra användares säkerhet. Vi granskar alla objekt som publiceras hos oss och avstår dagligen från att publicera objekt som anses olämpliga eller inte håller vår miljöpolicy.

Vi på Klicket finjusterar vårt regelverk löpande för att anpassa oss till aktuella händelser och rådande marknadssituationer. Vill du veta mer om vårt säkerhetsarbete får du gärna kontakta oss.

Klickets säkerhetsprocess

  • Vi granskar alla inkommande fordon via tjänsten "Lägg in fordon" innan dom publiceras på Klicket.
  • Fordonen granskas utifrån svensk lag och våra egna regler. Vi gör löpande kontroller av fordon och användare.
  • Vi blockerar och tar bort användare och fordon som på ett eller flera sätt bryter mot våra regler eller missbrukar våra tjänster.
  • Vi samarbetar med polisen och andra myndigheter för att förhindra olagliga aktiviteter på vår plattform.

Vill du hjälpa oss att bli bättre?
Kontakta Klicket och ge oss feedback om hur vi kan förbättra tjänsten.

Klicket.se
- Söktjänsten för alla fordon: bilar, båtar, mc, husbilar, husvagnar, lastbilar, hästbilar, släpvagnar, m.m.

Samtliga produkter och tjänster på denna hemsida vänder sig till företag inom fordonsbranschen. Klicket, Klicket.se, Klicket.com och produkter.klicket.se är varumärken och sajter tillhörande Klicket i Sverige AB. Klicket i Sverige AB är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.


Läs mer om Klicket, länkar:

Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...