Läser in...
Helskärm
Yamaha Xsr 900 (2 färger) NYHET I BUTIK (2022)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Västerås
116 900 kr
Fakta
2022
Touring
Manuell
Begagnad
116 900 kr
1 763 kr/mån
VRG435
Utrustning
  • slingrande landsvägar till snabba
  • öppna kurvor eller avslappnad
  • snirklande småvägar eller på öppnare vägar
  • vackra utseendet hos XSR900
Beskrivning
Vi har en av vardera färg i butiken för omgående leverans.

Yamaha XSR900 2022
Detta är den sorts motorcykel som du kan njuta av i nästan vilken situation som helst. Tack vare skön ergonomi som är utformad för att ge dig en öppen och skön körställning blir varje åktur mer njutbar. I allt från smala, långsam körning genom stan är XSR900 redo för allt. XSR hävdar sig på alla typer av vägar - oavsett om det gäller drömlika, XSR900 känner sig hemma på båda. Utrustad med det modernaste elektronikpaketet som ger varje förare högsta kontrollnivå oavsett situation. Och med det sportiga Quick Shift-systemet samt den avslappnade farthållaren kan du köra som du vill med den här 3-cylindriga muskelmaskinen. Låt dig inte luras av det tidlösa, för under sitt sportcykelutseende á la 80-talet finns verklig prestandahöjande teknik. Den levereras inte bara med den smidiga EU5 CP3-motorn på 889cc med massor av kraft och vridmoment, den är också försedd med ett lätt Deltabox-chassi med radiell Brembo-huvudcylinder, lätta Spinforged-hjul och fullt justerbar fjädring.
I egenskap av kejsare av Sport heritage-serien är XSR900 det främsta beviset på Faster Sons-filosofin i aktion. Med sin designinspiration från några av Yamahas legendariska historiska maskiner är denna högpresterande motorcykel ett levande bevis på årtionden av intensiv forskning och utveckling. Finns att välja i Legend Blue och Midnight Black. Välkommen inne i butiken för att träffa oss samt få alla info om XSRn.
MVH, Yamaha Center Västerås.
Yamaha xsr 900 mc touring vasterås XSR Yamaha Center

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
Yamaha Center - Västerås
Signalistgatan 3 B
721 27 Västerås
Karta & vägbeskrivning
Till
Signalistgatan 3 B, 721 27, Västerås
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...