Läser in...
Helskärm
Övriga Ridbaneharv 1,5 m ATV/fyrhjuling (2021)
Denna arbetsmaskin finns på vår anläggning i Örbyhus
21 863 kr
Fakta
Övriga
Beskrivning
Glöm vallar, ojämnheter och förverkliga din dröm genom att skapa plana ytor!
• 2 rader harvpinnar
• 21 st harvpinnar
• 2 st viktlådor
• Sladdplanka för att jämna till vid grövre gropar
• Gallerrulle för en sista utjämning
• Varje redskap kan justeras separat beroende på vilket tryck som önskas.
Önskan om att gå djupt, vända material, utelämna vallar, fånga in material i hörnen och längs sargen kan nu bli verklighet. Ridbaneharven är rejäl, stark och smidig, den kan allt från att hyvla, harva och vända och är dessutom justerbar för alla olika typer av underlag.
Ridbaneharven är högst flexibel! Då det är samma infästning på gallerrulle och sladdplanka kan du byta plats på redskapen för olika typer av underlag, t ex om du ska byta mellan sand och grus.
Harven är utrustad med (justerbar) sidoskrapa för att dra in material som tryckts ut mot staketet eller sargen och dra tillbaka det ut igen. Sidoskrapan är utrustad med ett stödhjul som löper mot sargen under tiden du bearbetar spåret. Du kan enkelt byta sida på sidoskrapan om du skulle föredra att ha den på motsatt sida för att köra i andra varvet.
Harven är mycket rejäl vilket ger den tyngd. Har du ett riktigt tungt underlag kan du med fördel lägga ytterligare tyngd i de två viktlådor harven är utrustad med. Viktlådorna, 37 x 37 cm är anpassade för t ex stenplattor, dunkar med vatten etc beroende på vilken tyngd som önskas.

Kellfri vagnen kan tex. kopplas till Avant Segway Goes CF Stels Hisun Polaris Yamaha
Vi reserverar oss för ev felskrivningar.
Varmt välkommen in till oss på Bergby Motorcenter Fullerö Backe. Öppettider: Mån-Fre 08.00-17.00 Lör 10.00-14.00 Tel. 018-337166

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
Bergby Motorcenter AB
Bergby Gård
748 95 Örbyhus
Karta & vägbeskrivning
Till
Bergby Gård, 748 95, Örbyhus
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...